Over Willemsen

 

 

Luisteren en meedenken
om een goede service te verlenen

Willemsen Bloemen en Planten is een familiebedrijf met een visie. Wij willen een servicegerichte inkooporganisatie zijn die met je meedenkt, die begrijpt wat je nodig hebt en je wensen kent tijdens de verschillende seizoenen? Willemsen Bloemen en Planten heeft bedrijfsonderdelen, die ieder op hun eigen gebied, specialistische dienstverlening aan klanten biedt. Wij opereren vanuit Apeldoorn en Aalsmeer.

 

Willemsen Bloemen

Willemsen Bloemen heeft gespecialiseerde kennis in bloemen. Medewerkers zetten deze knowhow in om mee te denken met de bloemist in zijn bedrijfsvoering.

Topkwaliteit bloemen, persoonlijke benadering, goed advies en servicegerichtheid maakt ons een vertrouwde partner. Het dagverse en complete assortiment bloemen is 24/7 op voorraad.

Daarvoor bezoeken onze inkopers dagelijks de belangrijkste veilingen of hebben direct contact met kwekers. De organisatie kijkt naar nieuwe manieren van bloembeleving en duurzaamheid, met deze expertise van de telers en kennis van de markt.

Alles wat een bloemist van een inkooporganisatie verwacht is daarom bij Willemsen Bloemen te vinden en in te kopen via het inkoopcentrum of de webshop.

Willemsen Planten

Vanaf diverse veilingen en locaties wordt er door Willemsen Planten ingekocht, om een breed assortiment planten samen te stellen met vele seizoensproducten en noviteiten direct van kwekers.

Willemsen Planten streeft naar een hoge klanttevredenheid en hanteert daarbij scherpe prijzen. Met de expertise van de telers en hun kennis van de markt kijkt de organisatie naar nieuwe manieren van plantbeleving en duurzaamheid.

Indien gewenst levert Willemsen Planten voor grote en kleine klanten maatwerk bij het inkopen van actiematige en grotere partijen, eventueel gecombineerd met eigen logistieke oplossingen.

Willemsen Inkoop Aalsmeer

Iedere dag gaan onze inkopers naar de bloemenveiling in Aalsmeer en onderhouden daar intensief contact rechtstreeks met de kwekers.

Onze inkooporganisatie “Willemsen Inkoop Aalsmeer” heeft een eigen verwerkingsruimte (box) waar de voorraad welke dagelijks nieuw binnenkomt wordt gecontroleerd op kwaliteit door onze boxmedewerkers.

In Aalsmeer is het voor de grootafnemer mogelijk om ook onze fysieke voorraad te komen bekijken en in te kopen vanuit de box.

Onze box is voorzien van een eigen laaddok. 

  • Voor de grootafnemer: inkopen mogelijk rechtstreeks op de veiling, maar dan zonder huur- en veilingkosten;
  • Laaddok direct grenzend aan de box.

Fleurnet

Fleurnet is een bloembinderij gespecialiseerd in het ontwerpen, samenstellen en produceren van midden en hoog segment boeketten welke bestemd zijn voor bloemist en retailer.

Fleurnet levert aan afnemers in het binnen en buitenland. Het kwaliteitsassortiment bestaat uit hand gebonden boeketten, actie boeketten en seizoenarrangementen (Pasen, Moederdag, Kerst en Allerheiligen).

Fleurnet levert boeketten in elke gewenste consumentenverpakking, voorzien van een prijssticker en/of EAN-barcode.

Willemsen Bloemen en Planten is een familiebedrijf, inmiddels al vier generaties lang, met een visie welke uit te drukken is in vier kernwoorden:

kwaliteit, onderscheidend, service & garantie

 

 

Partners

Om succesvol te zijn en te blijven hechten wij waarde aan het aangaan van samenwerkingsverbanden. Zowel met de klant als keten partners. Op deze manier willen wij onze organisatie verder ontwikkelen, blijven innoveren en ons aanbod en service optimaliseren voor onze klanten. Partners van Willemsen Bloemen en Planten zijn: