Retailer

 

 

Kwalitatief hoogwaardig
handgebonden boeketten inkopen

Op zoek naar een partner die actief meedenkt met de optimale invulling van jouw segment boeketten? Dan ben je bij onze bloembinderij Fleurnet aan het juiste adres! Door het directe contact met onze boeketsamensteller is alles tot in de detail bespreekbaar en kunnen we altijd snel schakelen.

Onze bloembinderij Fleurnet levert seizoens- en actieboeketten uit het midden tot hoge segment aan afnemers in het binnen- en buitenland. Onze boeketten zijn altijd handgebonden.

 

Stel je eigen specifieke aanbod kwaliteitsboeketten samen

Dagelijks voorzien worden van kwalitatief hoogwaardige handgebonden boeketten? Bij Fleurnet stel je als retailer zelf je aanbod samen waarbij je een keuze maakt uit onze topkwaliteit, dagverse bloemen welke dagelijks door ons worden ingekocht op de veiling of rechtstreeks bij de kwekers.

 

Gekwalificeerde bloembinders

De boeketten worden gebonden door onze vakbekwame bloembinders. Onze bloembinders staan garant voor de kwaliteit van de handgebonden boeketten welke worden samengesteld naar jouw wensen.

Verpakkingsmogelijkheden

Indien gewenst, voorziet Fleurnet ook ieder boeket van een mooi passende consumentenverpakking, prijssticker en/of EAN-barcode.

Distributie

Vanuit onze centraal gelegen locatie in Apeldoorn verzorgen wij het transport rechtstreeks naar de klant. Daarnaast is het ook mogelijk om de bestellingen zelf af te komen halen bij ons in Apeldoorn

WAT MAAKT ONS EEN VERTROUWDE PARTNER
kwaliteit, onderscheidend, service & garantie

 

 

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom met ons in contact via onderstaande contactgegevens.

Cindy van Huët

Productmanager
055-5400156
cindyvanhuet@willemsenbloemen.nl
bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag