Bloemist

 

 

Hoe je inkoopt bij ons, bepaal je zelf

Bij Willemsen Bloemen en Planten begrijpen we dat jij als bloemist graag inkoopt op een wijze die voor jou praktisch, voordelig en duurzaam is. 

Daarom kun je bij ons zowel fysiek in onze Cash & Carry, als online via onze webshop jouw inkopen doen. Ook kun je bij ons gebruik maken van KOA: ‘Kopen Op Afstand.’ Je koopt dan zelf rechtstreeks in bij de kwekers of op de veiling.

Inkoopcentrum Apeldoorn

Ons inkoopcentrum zit gevestigd in het centraal gelegen Apeldoorn.

Alles wat je nodig hebt om jouw winkelassortiment aan te vullen vind je bij ons onder één dak: dagelijks verse bloemen en planten, handgebonden boeketten, maar ook decoratie- en trendartikelen van Dillewijn by Alfora zijn bij ons verkrijgbaar.

 • Ruim 3500 m2 met een compleet assortiment voor in de winkel:
  - Dagelijks vers aangeleverde bloemen, planten en handgebonden boeketten;
  - Decoratie- en trendartikelen van Dillewijn by Alflora.
 • Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar voor advies of hulp;
 • 6 dagen per week geopend;
 • Overdekt laden en lossen.

Openingstijden inkoopcentrum Apeldoorn

Maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 6.00 uur tot 10.00 uur
Webshopbestellingen zijn van maandag tot en met donderdag tot 20.00 uur af te halen in de Cash & Carry.

Willemsen Webshop

Via onze webshop bieden wij jou de mogelijkheid om op ieder gewenst moment van de dag je inkopen te doen. Ons gehele assortiment is online te vinden en te bestellen onder de afgesproken condities. De foto’s welke worden getoond bij de producten zijn actuele foto’s welke dagelijks worden gemaakt van de nieuw binnen gekomen bloemen en planten.

Je bestelling staat vervolgens klaar voor afhaling in Apeldoorn of wordt aangeleverd aan het desgewenste adres. Onze bezorgroutes gaan door heel Nederland.

 • Bestel via de website op je desktop of via onze app op je telefoon;
 • Kies uit onze actuele voorraden en profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen;
 • Ervaar de overzichtelijke navigatie en het grote gebruiksgemak;
 • Inloggen onder een persoonlijk account met inzage in alle facturen en de bestelhistorie;
 • De gehele bestelling staat snel klaar voor afhaling of wordt bezorgd door onze chauffeur.

Kopen Op Afstand [KOA]

Bij Willemsen bieden we de mogelijkheid om zelf mee te bieden op het dagelijke aanbod aan bloemen en planten via de veilingklokken in Aalsmeer. Dit kan vanaf ons inkoopkantoor in Aalsmeer, vanuit ons inkoopcentrum in Apeldoorn, maar ook vanaf je eigen locatie. Op deze manier kun je dus volledig eigen inkoopbeleid hanteren. Wil je meer weten over KOA? Informeer naar de voorwaarden.

 • Zelf meebieden op de veiling in Aalsmeer;
 • Je hanteert op deze manier je eigen inkoopbeleid;
 • Praktisch en tijdsbesparend;
 • Mogelijk vanaf iedere gewenste werkplek.

Willemsen Inkoop Aalsmeer

Iedere dag gaan onze inkopers naar de bloemenveiling in Aalsmeer en onderhouden daar intensief contact rechtstreeks met de kwekers. Onze inkooporganisatie “Willemsen Inkoop Aalsmeer” heeft een eigen verwerkingsruimte (box) waar de voorraad welke dagelijks nieuw binnenkomt wordt gecontroleerd op kwaliteit door onze boxmedewerkers. In Aalsmeer is het voor de grootafnemer mogelijk om ook onze fysieke voorraad te komen bekijken en in te kopen vanuit de box.

Onze box is voorzien van een eigen laaddok.

 • Voor de grootafnemer: inkopen mogelijk rechtstreeks op de veiling, maar dan zonder huur- en veilingkosten;
 • Laaddok direct grenzend aan de box.

Compleet assortiment

Ons assortiment aan bloemen, planten en boeketten is altijd op voorraad. Aangevuld met de trendartikelen van Dillewijn Alfora bestel je alles wat je nodig hebt bij ons om jouw winkelassortiment aan te vullen.

Mocht je een specifiek of een niet alledaags verzoek van je klant hebben gekregen denken wij graag met je mee om jouw klant tevreden te kunnen stellen. Bekijk het assortiment

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
De Bloemenband

Een prachtige, persoonlijke manier van decoreren met bloemen, als alternatief voor bloemstukken. Informatie en beelden van een bloemenomhelzing door de Bloemenband staan op de pagina uitvaarten.


Starten met inkopen

Graag stemmen we jouw wensen en verwachtingen af op ons aanbod. Laat je bedrijfsgegevens achter en wij nemen contact op.
Wij leveren uitsluitend aan bedrijven uit de sierteeltsector.

 • Houd je KVK- en BTW nummer bij de hand! Daarmee krijgen wij alle benodigde informatie in één keer binnen. 
 • Indien nodig, nemen wij contact op om kennis te maken. Graag horen wij wat jullie wensen zijn, we bespreken de mogelijkheden om tot afspraken te komen.

 • Je ontvangt van ons je inloggegevens voor de webshop.
  Je gegevens worden met inachtneming van de privacywetgeving behandeld, daarvoor onderteken je bij de eerste keer inloggen éénmalig het privacy statement.

nu registreren
#### Trauer- oder Kranzschleifen zusammenstellen. -------- Haben Sie eine Kundenanfrage nach einem Trauerband für einen Blumenstrauß oder ein Trauergesteck erhalten? Trauer- oder Kranzschleifen sind in verschiedenen Farben und Druckoptionen über Fleurnet erhältlich. Bitte kontaktieren Sie uns für weitere Informationen: [+31 (0)55 - 533 86 93](tel://+315553338693)